Vibrationsbånd - balancetræning

Ønsker du at øge blodcirkulation og velvære hos din hest? Så er vibrationsgulvet et rigtig godt redskab.  

Vibrationerne er en afslappende måde, at øge hestens blodcirkulation og få hestens muskler til at spænde af og løsne spændinger før og/eller efter træning. 
Vibrationsgulvet øger blodcirkulationen i hele kroppen på hesten, man kan derfor bruge det til at varme hesten op, fremskynde genopretningen af blødvævsstrukturer i benene efter træning, forebygge skader og til at styrke hesten efter en skade. 
Vibrationerne arbejder med hele hestens krop, derfor bliver hestens indre organer også påvirket – foderoptagelsen øges og især heste med mavesår kan derfor have rigtig godt af behandlingen. 

 


Vibrationsgulvet er oplagt til

 

Opbygning af muskulatur

Massage

Nedsætte rehabilliteringstiden efter hårdt arbejde

Øge fordøjelsen / optagelsen af foder

Nedsætter genpotræningstiden

Velvære

Kan benyttes af alle hesteracer

 


 

Priser

 

Blodcirkulations programmet kr. 125,-*


Massage programmet kr. 200,-*

 

Trænings programmet kr. 300,-*

 

10-turs kort

kr. 1.600,-*

 

*Der kan blive påført et energitillæg på alle vores ydelser.

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vibrationsbånd som en del af behandlingerne her på Eriksminde Equestrian. Vores vibrationsgulv har 3 programmer, som gør denne træningsform aktuel både som opvarmning, efter træning eller som erstatning for ridning. 

 

Vores vibrationsbånd har 3 programmer

Program 1 er særlig eget til opvarmning af hesten, da det sætter gang i blodcirkulationen i benene, dette program har en varighed af 10 minutter.

Program 2 er særlig egnet til efter træning, da det massagere og dermed trækker mælkesyren ud.

Program 3 er særlig egnet hvis din hest ikke skal ride, men alligevel skal trænes. Programmet sørger for muskelopbygning af hesten, dette program har en varighed af 30 minutter.