Om os

Længere træningsophold, hvor træning, foldtid, fodring og håndtering altid vil blive udført af professionelle og er individuelt tilpasset hver enkelt hest.

Eriksminde Equestrian er et wellness, rehab og træningscenter.

Vi tilbyder træning, rekreation og genoptræning med aquatræning, spa og vibrationsgulv. Derudover tilbyder vi ridning af heste samt undervisning af vores professionelle dressurrytter Helle Pedersen.

 

Eriksminde ligger dejligt uforstyrret udenfor Christansfeld, Kolding - hvor din hest i rolige omgivelser kan få de helt rigtige træningsforhold.

 

Eriksminde er ejet af Lars Kragh Iversen & Helle Pedersen, som begge har en stor passion for heste og dygtiggørelse heraf, i form af træning og pleje. 


Både Helle og Lars har konkurreret på højt plan i henholdsvis dresssur og spring, derfor ved de, hvor meget det kræver, at holde heste i topform, samt hvor svært det kan være, at undgå skader. De oplevede selv mangel på et professionelt wellness og træningscenter, hvor heste trygt kan overlades i professionelle hænder. Derfor købte de Eriksminde, og har sidenhen fokuseret på, at bygge de bedst mulige faciliteter til et wellness- og træningsophold for din hest.

 

Derudover er Helle Pedersen og Lars Kragh Iversen også indehaver af ridebane.dk, som siden 1999 har bygget ridebaner, i høj kvalitet i hele Danmark, Nordtyskland og Sydsverige. 

 

 

Følg med i hverdagen på: www.facebook.com eller www.instagram.com

 


 

Vi kan hjælpe dig og din hest med

 

Individuelle træningsplaner for muskelopbygning og konditionstræning

 

Skræddersyede genoptræningsforløb i samarbejde med dyrlæger


 Rekreation og hurtigere heling af skader


Ridning og undervisning 


 Længere træningsophold, hvor træning, foldtid, fodring og håndtering altid vil blive udført af       

  professionelle og være individuelt tilpasset hver enkelt hest.